Sanidrõme Oomen in Grave: onze diensten en producten

Sanidrõme Oomen in Grave biedt u een gevarieerd dienstenaanbod. U kunt bij ons terecht voor advies, ontwerp, levering, aanleg en onderhoud. Loop gerust eens binnen om te zien waarin wij u allemaal kunnen helpen.

Sanitair

Wilt u een nieuwe badkamer of toiletruimte? Zo gaan wij te werk:

  • Aanleveren van een maattekening van de bestaande of nieuwe ruimte waarin de badkamer of toiletruimte wordt gerealiseerd, met daarbij een wensenlijst van het sanitair.
  • Eerste gesprek waarbij we een indruk willen krijgen van uw wensen en tegelijk enkele mogelijkheden met u kunnen doornemen.
  • Van hieruit gaan wij een opzet maken van het ontwerp en een bijbehorende globale offerte.
  • Bij de vervolgafspraak gaan we het ontwerp en de offerte (met eventuele alternatieven) samen met u doorspreken waarbij vooral de nadruk ligt op het ontwerp met de computer in 3D, zodat u een goede indruk krijgt van het totaal.
  • Wij kunnen zorg dragen voor de volledige renovatie, maar u kunt dit ook geheel of gedeeltelijk zelf of door iemand anders laten uitvoeren.
  • Indien u ervoor kiest om de werkzaamheden door ons uit te laten voeren komen wij bij u ter plaatse eerst de situatie opnemen om ook de technische mogelijkheden goed te kunnen bekijken.
  • We stellen een duidelijke offerte op die we in een afrondend gesprek met u verder toelichten, waarbij we de puntjes op de i's zetten.
  • Mochten er nog aanpassingen nodig zijn, vinden deze nog plaats.
  • Na goedkeuring kunnen wij met u een afspraak maken over de planning.
  • De werkzaamheden worden uitgevoerd door onze ervaren werknemers en onderaannemers die gespecialiseerd zijn in het leveren van kwaliteit in sanitaire renovaties.

Tegels

Wij bieden u een uitgebreid aanbod van A-merken als Villeroy & Boch, Mosa, Sphinx, Atlas Concorde en ons huismerk. Uiteraard kunnen wij ook andere merken leveren. 

Om goed te bekijken hoe het eindresultaat er uit kan komen te zien, ontwerpen we met behulp van een 3D-computerprogramma. Samen met u kunnen wij alle gewenste mogelijkheden bekijken waardoor u van tevoren een goed beeld krijgt van uw nieuwe badkamer, met de daarin te verwerken tegels en kleuren. 

Indien gewenst kunt u gebruikmaken voor onze vaste ervaren tegelzetter. Maar ook als u zelf een tegelzetter heeft of het zelf wilt uitvoeren kunnen wij u de tegels leveren inclusief de benodigde tegellijm, het voegsel en dergelijke.

Badkameraccessoires

In onze winkel in Grave kunt u een keuze maken uit een uitgebreid assortiment van badkameraccessoires. Ook hebben wij een ruime keuze aan spiegels - met of zonder verlichting - en spiegelkasten. Voor de aankleding van uw badkamer of toiletruimte kunt u bij ons terecht voor wasmanden, badmatten, douchegordijnen en dergelijke. Hiervoor werken wij onder andere met de merken Geesa, Keuco, Schneider, Sealskin, Aquanova en ons eigen huismerk. Uiteraard kunnen de accessoires indien gewenst ook door ons worden gemonteerd.

Installatie- en loodgieterswerkzaamheden

Wij beschikken over jarenlange ervaring in de aanleg, reparatie en het onderhoud van riolering, hemelwaterafvoeren, gasleidingen en waterleidingen. Wij berekenen geen voorrijkosten, wel worden de eventuele reistijd en de benodigde voorbereidende werkzaamheden aan u berekend. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door onze ervaren werknemers die gespecialiseerd zijn in het werken bij particulieren in huis. Ook kunt u bij ons terecht voor het leveren van installatiematerialen. In dat geval ondersteunen wij u door middel van advies. Ook kunt u eventueel gebruikmaken van onze gereedschappen.

Verwarming

Onderhoud cv-ketel


Onderhoud van uw cv-ketel wordt afhankelijk van uw toestel in het algemeen één keer in de twee jaar uitgevoerd. Hierbij wordt uw ketel schoongemaakt en gecontroleerd voor een vast bedrag. Inbegrepen is de onderhoudsbeurt en de service dat wij ook in het weekend en op feestdagen voor u klaarstaan. Dit houdt in dat wij bij storingen in overleg met u zo snel mogelijk bij u langs komen om deze te verhelpen. Daarbij rekenen wij geen voorrijkosten. Niet inbegrepen is het arbeidsloon van de reparatie en de vervanging van onderdelen. Op het gebied van onderhoud en reparaties van cv-ketels zijn wij gespecialiseerd in het merk Nefit, waarvan wij ook de meestvoorkomende onderdelen op voorraad hebben voor een snelle service.

Aanleg en onderhoud cv-installaties


Wij rekenen geen voorrijkosten, wel worden de eventuele reistijd en benodigde voorbereidende werkzaamheden aan u berekend. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door onze ervaren werknemers die gespecialiseerd zijn in het werken bij particulieren in huis. Ook kunt u bij ons terecht voor het leveren van cv-ketels, radiatoren en installatiematerialen, waarbij wij u kunnen ondersteunen met advies en u eventueel gebruik kunt maken van gereedschappen. Door ons gevoerde merken radiatoren zijn: Thermic, Vasco, Jaga, Instamat, Radson en Thermrad. Uiteraard kunnen wij u ook andere merken aanbieden, zoals Vaillant, Daalderop, Remeha en dergelijke.